20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

SURAT TAWARAN KE SEKOLAH KAWALAN SMK TAMAN NUSA DAMAI TAHUN 2011(TING 2, 3 dan 5)
oleh : En. Muhd Shakirin Bin Muhd Shah, Penolong PPD Peperiksaan Awam
pada 14 Dec 2010

Kepada :

Pengetua SMK Kota Masai

Pengetua SMK Agama JB

Pengetua SMKDPT

Pengetua SMK Taman Daya

Pengetua SMK Permas Jaya

Pengetua SMK Pasir Gudang

Pengetua SMK Pasir Gudang 3

Pengetua Tmn Pasir Putih

Pengetua SMK Kota Masai 2

Pengetua SMK Permas Jaya 2

Sukacita dimaklumkan bahawa surat tawaran bagi murid Ting 2,3 dan 5 yang memohon ke Sekolah Kawalan SMK Taman Nusa Damai sesi 2011 telah dimasukkan ke dalam pigeon hole sekolah tuan/puan.

Mohon tuan/puan untuk memanjangkan surat tawaran tersebut kepada murid berkenaan.Segala pertanyaan ,sila hubungi En Muhd Shakirin b.Muhd Shah,Pen PPD Menengah (Murid) PPD  Pasir Gudang di talian 019-7557066.

Terima kasih atas kerjasama yang diberikan

Sekian untuk makluman dan tindakan dari pihak tuan/puan.

Tindakan : Pengetua