20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

JBC1032
URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) GRED DG32 HINGGA GRED DG54 SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN (TBBK) DI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) BAGI JANUARI HINGGA
oleh : Pn. Noor Asyikin binti Abd Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 04 Dec 2017

Sila muat turun surat kementerian yang telah dilampirkan bersama. Bagi permohonan kenaikan pangkat secara manual mengikut kes-kes tertentu yang terdapat didalam surat Kementerian, dokumen permohonan hendaklah dihantar sebelum atau pada 31 Disember 2017 di unit pentadbiran PPD Pasir Gudang u:p Pn Noor Asyikin binti Abdul Rahim.

Bagi Pengetua dan Guru Besar yang berkelayakan dokumen yang tersenarai dibawah hendaklah dihantar ke Unit Pentadbiran  PPD Pasir Gudang u:p Pn Noor Asyikin binti Abdul Rahim sebelum atau pada 12 Disember 2017 jam 2.00 petang.

>> Salinan Buku rekod perkhidmatan.

>> Lampiran E pengisytiharan harta (HRMIS)

>> Borang Penilaian tahap kecemerlangan  guru yang telah lengkap diisi

>> Maklumat akademik dari yang rendah hingga tertinggi.

sekian terima kasih

surat kementerian (591)