20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

TAKLIMAT PENATARAN KERJA KURSUS MPEI PERINGKAT NEGERI JOHOR TAHUN 2017 ( MATA PELAJARAN : REKACIPTA, ASAS KELESTARIAN, PERTANIAN, SAINS RUMAH TANGGA, SAINS KOMPUTER & GRAFIK KOMUNIKASI TEKNIKAL)
oleh : En. Nur Iswan Bin Yusof, Penolong PPD Pentaksiran Berasaskan Sekolah
pada 20 Apr 2017

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa taklimat yang tersebut diatas akan diadakan sebagaimana ketetapan berikut :

1.  Tarikh      :  25 - 26 April 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :  SMK DATO IBRAHIM MAJID, KLUANG ( REKA CIPTA )

SMK TINGGI, MUAR ( ASAS KELESTARIAN )

2.  Tarikh      :  3 - 4 Mei 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :   SK SERI PERLING 2, JOHOR BAHRU ( PERTANIAN )

SMK DATO BENTARA LUAR, BATU PAHAT ( SAINS RUMAH TANGGA )

3.  Tarikh      :  8 - 9 Mei 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :   PPD KOTA TINGGI ( SAINS KOMPUTER )

SMK TUNKU ABD RAHMAN PUTRA, KULAI ( GRAFIK KOMUNIKASI TEKNIKAL )

3. Sehubungan dengan itu, Ketua Pentaksir Kawasan dan Pentaksir Kawasan yang telah dilantik diminta untuk hadir. Seorang Pentaksir Mata pelajaran bagi setiap sekolah yang menawarkan mata pelajaran MPEI diatas pada Tingkatan 4 tahun ini juga diminta untuk hadir menerima taklimat tersebut diatas.

4. Bersama-sama ini dilampirkan surat panggilan serta senarai nama pentaksir kawasan yang terlibat untuk rujukan pihak sekolah. Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ - PENTAKSIR KAWASAN (260)
SURAT JPNJ - PENTAKSIR SEKOLAH (260)
SENARAI NAMA PENTAKSIR KAWASAN (259)

Tindakan : PENTAKSIR KAWASAN DAN PENTAKSIR SEKOLAH MP MPEI 2017