20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

JEMPUTAN KE PERTANDINGAN RERO ROBOTIK DAN CODING PERINGKAT ZON SELATAN
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 20 Apr 2017

SMK Pasir Putih,

SMK Taman Mount Austin,

SMK Taman Johor Jaya 2,

SMK Ulu Tiram

Tuan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(37)/700-2/5/1(   )bertarikh 19 April 2017 dan perkara berkaitan.

2.         Pertandingan tersebut akan diadakan pada 25 April 2017 di SMK Tinggi, Batu Pahat.

3.         Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan memberi pelepasan tugas kepada guru dan pelajar berkenaan untuk hadir. Bersama-sama ini juga disertakan surat dan lampiran berkaitan yang menjelas maksud perkara di atas. Semoga dalam makluman dan tindakan tuan.

4.         Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Cik Cheryl Ng Hui ditalian 016-3290669 atau email cheryl@rero.io.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

pertandingan robotik zon selatan SM 2017 (260)