Tarikh Penting

UPSR

20 September 2018


PT3

8 Oktober 2018


SPM

13 November 2018


STAM

16 Oktober 2018


Buku Pelawat

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

JBC1032
       41 pelawat di talian
PENTING DAN SEGERA : SEMAKAN SENARAI PTM EPSA BAGI PPP LANTIKAN SESI 2015
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 05 Dec 2017

Salam Alaik dan Selamat Sejahtera,

 

Berikut saya muatnaik senarai nama PPP lantikan sesi 2015 yang melaksanakan PTM secara online (EPSA) untuk semakan sekolah. Pastikan semua PPP telah menyelesaikan PTM EPSA sebelum atau pada 30 Disember 2017. PPP yang belum menghantar dokumen atau terdapat kuiri (lihat indikator warna yang diberikan), sila membuat maklumbalas segera kepada pihak JPNJ atau PPD. Bagi PPP yang telah selesai dan lengkap, pihak kami mengucapkan tahniah dan terima kasih atas kerjasama yang diberikan.

Proses pengesahan perjawatan akan dibuat susulan oleh JPNJ bagi PPP yang telah selesai dan lengkap semua dokumen yang diperlukan. Buat juga semakan bagi PPP yang tiada dalam data eOperasi hasil semakan BPG KPM.

Mohon kerjasama pihak sekolah untuk memaklumkan kepada Pegawai meja Unit Latihan di PPD atau JPNJ sekiranya terdapat sebarang persoalan.

 

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"Lampiran Fail

Senarai semakan PPP 2015 bagi PTM EPSA (820)


Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR
Cetak