20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Pengetua

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

TAKLIMAT DAN PERSIAPAN TEMPAT BAGI KURSUS MENDEPANI INTEGRITI DALAM KERJAYA PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa satu Taklimat dan Persiapan Tempat Bagi Kursus Mendepani Integriti Dalam Kerjaya Pembantu Makmal Sekolah-sekolah Menengah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang Bagi Tahun 2017.

Tarikh : 20 Mac 2017 (isnin)

Masa : 2.00 petang hingga 5.00 petang

Tempat : Makmal Biologi, SMK Taman Scientex

3. Sehubungan itu, kehadiran pihak tuan adalah DIWAJIBKAN. Kerjasama dan perhatian pihak tuan terhadap perkara ini amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En Razali Bin Ismail di talian 012-7704763, Pengerusi PMPG.

Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN DAN SENARAI NAMA (260)

Tindakan : PENGETUA