20 September 2018

16 Oktober 2018

Mohd Asnorhisham Adam ,
PKP LINUS, PPD Pasir Gudang

"Kepada seluruh warga pendidik dan ibu bapa semoga selamat dan dipermudahkan bagi menghadapi saringan literasi dan numerasi bil 1/2018 yang menjadi kayu ukur tahap penguasaan murid untuk pendidikan seterusnya. Kolaboratif guru dan ibu bapa pemangkin ke arah pencapaian sasaran dan matlamat aspirasi negara."

MAKLUMAN PELUPUSAN ASET 2017
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 16 Mar 2017

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan itu, Pengetua atau Guru Penolong Kanan Pentadbiran, diminta untuk mengisi pemakluman pelupusan aset di Borang Online Google Drive yang berikut:

:::::Borang Online Makluman Pelupusan Aset:::::

3. Pihak sekolah tidak perlu hantar hardcopy ke PPD. Sekolah boleh dianggap telah memberi makluman apabila telah mendapat mesej berikut : “Terima Kasih di atas maklum balas daripada pihak sekolah” sebaik sahaja selepas mengisi borang online tersebut. Sila isi sebelum 31 Mac 2017. Sekian, untuk makluman.

Surat Makluman Pelupusan (261)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar