ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
SEGERA :MESYUARAT JAWATANKUASA KURIKULUM DAERAH (JKD) MATA PELAJARAN PENDIDIKAN MORAL SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG BIL 3/2017
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 17 Jul 2017

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Sukacita dimaklumkan bahawa Jawatankuasa Kurikulum Daerah Mata Pelajaran Pendidikan Moral Sekolah Menengah akan mengadakan mesyuarat bil 3/2017 seperti ketetapan berikut :

2.1 Tarikh : 18 Julai 2017 (Selasa)
     2.2 Tempat : Bilik Mesyuarat, SMK Seri Kota Puteri 2
     2.3 Masa : 2.00 - 4.00 petang

3.      Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Zool Hilman Bin Haironi, Pen. PPD Sains Kemasyarakatan di talian 019-788 1705.Sekian terima kasih.

SURAT PANGGILAN (111)

Tindakan : KETUA PANITIA PENDIDIKAN MORAL / JU MORAL