Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

PENTING: PENGISIAN DATA ONLINE PROGRAM HIKMAH UPSR & IBNU SINA SPM DI PORTAL YPJ
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 02 Aug 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Perhatian kepada semua sekolah rendah yang terlibat dengan Program Hikmah UPSR dan sekolah menengah yang terlibat dengan Ibnu Sina SPM untuk muat turun senarai semak yang disediakan.

3.     Semua penyelaras diminta untuk memeriksa status pengisian bagi sekolah masing-masing.Jika sekolah yang belum lengkap diminta untuk melengkapkan pengisian secara online di Portal Rasmi Yayasan Pelajaran Johor selewat-lewatnya pada 22 Ogos 2013 (Khamis) untuk pemantauan pihak YPJ.

4.     Tindakan dan kerjasama dari pihak penyelaras sekolah yang terlibat amat diharapkan.Sebarang masalah sila hubungi terus pegawai YPJ  En Sazwan di talian 01128607394 @ 0177060639 atau Pn Aisyah Abu Bakar  di talian 0127734634.Sekian terima kasih.

SENARAI SEMAK PROGRAM HIKMAH UPSR DAN IBNU SINA (549)

Tindakan : Pengetua/ Guru Besar/ Penyelaras Hikmah Sekolah berkenaan