L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

JBA1131
PENTING: PENGISIAN DATA ONLINE PROGRAM HIKMAH UPSR & IBNU SINA SPM DI PORTAL YPJ
oleh : En. Zool Hilman Bin Haironi, Penolong PPD Sains Kemasyarakatan
pada 02 Aug 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Perhatian kepada semua sekolah rendah yang terlibat dengan Program Hikmah UPSR dan sekolah menengah yang terlibat dengan Ibnu Sina SPM untuk muat turun senarai semak yang disediakan.

3.     Semua penyelaras diminta untuk memeriksa status pengisian bagi sekolah masing-masing.Jika sekolah yang belum lengkap diminta untuk melengkapkan pengisian secara online di Portal Rasmi Yayasan Pelajaran Johor selewat-lewatnya pada 22 Ogos 2013 (Khamis) untuk pemantauan pihak YPJ.

4.     Tindakan dan kerjasama dari pihak penyelaras sekolah yang terlibat amat diharapkan.Sebarang masalah sila hubungi terus pegawai YPJ  En Sazwan di talian 01128607394 @ 0177060639 atau Pn Aisyah Abu Bakar  di talian 0127734634.Sekian terima kasih.

SENARAI SEMAK PROGRAM HIKMAH UPSR DAN IBNU SINA (622)

Tindakan : Pengetua/ Guru Besar/ Penyelaras Hikmah Sekolah berkenaan