Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

KURSUS KEPIMPINAN TERAGIH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Cik Noryati Binti Samid, Pembantu Tadbir (P/O) Keurusetiaan
pada 20 Aug 2013

Semua Pengetua / Guru Besar SK/SJKC/SJKT

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan

KURSUS KEPIMPINAN TERAGIH DAERAH PASIR GUDANG

Adalah dengan hormatnya perkara diatas dirujuk.

2.  Kursus tersebut akan diadakan seperti ketetapan berikut :-

Tarikh : i) 26 - 27 Ogos 2013 ( Isnin & Selasa )  -  KEHADIRAN GURU BESAR

ii) 28 - 29 Ogos 2013 ( Rabu & Khamis ) - KEHADIRAN PENGETUA

Masa  : 7.30pg ( Pendaftaran ) - 5.00ptg

Tempat : Dewan Perdana, SK Megah Ria.

Pengerusi : i) Tn Hj Nasuha Bin Paiman ( Pengetua SMK Dato Penggawa Timur )

ii) En Isa Bin Abu ( Guru Besar SK Taman Puteri Wangsa )

3.  Sila Muat Turun maklumat yang telah dilampirkan.  Bahan kursus akan diedarkan semasa kursus berlangsung.  Sekian untuk makluman dan tindakan pihak tuan/puan.

Sekian. terima kasih.

Maklumat Guru Besar (332)
Maklumat Pengetua (231)

Tindakan : Pengetua & Guru Besar