ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PEROLEHAN PERALATAN ICT SEKOLAH (FINGER PRINT TIME RECODER)
oleh : En. Mohd Syahrir bin Ab.Ghafar, Penyelia Teknologi & Maklumat
pada 12 Jan 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Merujuk perkara diatas,

2. Bersama-sama ini dilampirkan salinan surat pemberitahuan dan surat pekeling berkaitan untuk makluman dan tindakan pihak tuan.

3. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Isfandi Adi bin Ahmad (Pen. PPD Teknologi dan Maklumat) di talian 019-6404281 atau En. Mohd Syahrir bin Ab Ghafar (Penyelia Maklumat) di talian 013-7800972.

Surat Pekeliling ICT Bil 1 Tahun 2009 (326)
Surat Pekeliling Am Bil 1 Tahun 2009 (241)
Surat Pemberitahuan (361)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR