ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TAKLIMAT KEM NADWAH ISLAMIAH SEKOLAH KAWALAN & KELAS RANCANGAN KHAS PPD PASIR GUDANG TAHUN 2012
oleh : En. Muhd Shakirin Bin Muhd Shah, Penolong PPD Menengah (Murid)
pada 03 Jul 2012

UNTUK MAKLUMAN TUAN, TAKLIMAT KEM NADWAH ISLAMIAH SEKOLAH KAWALAN & KELAS RANCANGAN KHAS AKAN DIADAKAN PADA 4 JULAI 2012, JAM 2.00 PTG & BERTEMPAT DI PPD PASIR GUDANG. MOHON PENYELARAS KRK MENGHADIRKAN DIRI UNTUK TAKLIMAT SEPERTI KETETAPAN DALAM LAMPIRAN SURAT YANG DISERTAKAN.

SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN.

surat taklimat krk (346)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH KAWALAN & KRK