ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PENGISIAN DATA KEPERLUAN SEKOLAH ePERLU UNTUK SESI 2012
oleh : En. Muhd Shakirin Bin Muhd Shah, Penolong PPD Menengah (Murid)
pada 23 Aug 2011

Mesyuarat Jawatankuasa Penggal Persekolahan 2012 bertarikh 05/08/2011 di BPSH, KPM memutuskan bahawa semua sekolah di Malaysia perlu mengemaskini data e-Perlu secara online.

Pengemaskinian perlu dibuat:

a) mulai 15/08/2011 - 09/09/2011.

b) capaian : www.moe.gov.my/datakeperluansekolah, atau

www.moe.gov.my/bpsh (dan klik ikon ePerlu)

Sila masukkan maklumat di bawah untuk proses kemaskini.

ID Pengguna : kodsekolah (tanpa jarak)

Kata laluan : sekolah

*Untuk memudahkan urusan, jangan sesekali mengubah kata laluan sekolah tuan-tuan.

Untuk makluman tuan manual pengguna Sistem ePerlu seperti dalam lampiran. Status pengisian akan dibentangkan semasa perhimpunan bulanan PPD Pasir Gudang pada 25 Ogos 2011 (Khamis).

Sebarang masalah untuk sekolah menengah boleh menghubungi En Muhd Shakirin Bin Muhd Shah PPD Menengah PPDPG di talian 019-7557066 & untuk sekolah rendah cik Noradida bt Holid di talian 019-7283952.

Sekian untuk makluman & tindakan tuan

ePERLU (1226)

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR