ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
SURAT TAWARAN KE SEKOLAH KAWALAN SMK TAMAN NUSA DAMAI TAHUN 2011(TING 2, 3 dan 5)
oleh : En. Muhd Shakirin Bin Muhd Shah, Penolong PPD Menengah (Murid)
pada 14 Dec 2010

Kepada :

Pengetua SMK Kota Masai

Pengetua SMK Agama JB

Pengetua SMKDPT

Pengetua SMK Taman Daya

Pengetua SMK Permas Jaya

Pengetua SMK Pasir Gudang

Pengetua SMK Pasir Gudang 3

Pengetua Tmn Pasir Putih

Pengetua SMK Kota Masai 2

Pengetua SMK Permas Jaya 2

Sukacita dimaklumkan bahawa surat tawaran bagi murid Ting 2,3 dan 5 yang memohon ke Sekolah Kawalan SMK Taman Nusa Damai sesi 2011 telah dimasukkan ke dalam pigeon hole sekolah tuan/puan.

Mohon tuan/puan untuk memanjangkan surat tawaran tersebut kepada murid berkenaan.Segala pertanyaan ,sila hubungi En Muhd Shakirin b.Muhd Shah,Pen PPD Menengah (Murid) PPD  Pasir Gudang di talian 019-7557066.

Terima kasih atas kerjasama yang diberikan

Sekian untuk makluman dan tindakan dari pihak tuan/puan.

Tindakan : Pengetua