5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

SURAT TAWARAN KE SEKOLAH KAWALAN SMK TAMAN NUSA DAMAI TAHUN 2011(TING 2, 3 dan 5)
oleh : En. Muhd Shakirin Bin Muhd Shah, Penolong PPD Menengah (Murid)
pada 14 Dec 2010

Kepada :

Pengetua SMK Kota Masai

Pengetua SMK Agama JB

Pengetua SMKDPT

Pengetua SMK Taman Daya

Pengetua SMK Permas Jaya

Pengetua SMK Pasir Gudang

Pengetua SMK Pasir Gudang 3

Pengetua Tmn Pasir Putih

Pengetua SMK Kota Masai 2

Pengetua SMK Permas Jaya 2

Sukacita dimaklumkan bahawa surat tawaran bagi murid Ting 2,3 dan 5 yang memohon ke Sekolah Kawalan SMK Taman Nusa Damai sesi 2011 telah dimasukkan ke dalam pigeon hole sekolah tuan/puan.

Mohon tuan/puan untuk memanjangkan surat tawaran tersebut kepada murid berkenaan.Segala pertanyaan ,sila hubungi En Muhd Shakirin b.Muhd Shah,Pen PPD Menengah (Murid) PPD  Pasir Gudang di talian 019-7557066.

Terima kasih atas kerjasama yang diberikan

Sekian untuk makluman dan tindakan dari pihak tuan/puan.

Tindakan : Pengetua