ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hansjebat
JBA1131
oleh : ,
pada 26 Sep 2013

SEGERA : PENGGUNAAN BORANG-BORANG BAGI URUSAN KENAIKAN PANGKAT SECARA TIME-BASED BERASASKAN KECEMERLANGAN (TBBK) BAGI PPPS YANG MEMPUNYAI PENGALAMAN SEBAGAI PPP LEPASAN DIPLOMA DI KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) JULAI HINGGA DISEMBER 2013.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.         Bersama ini disertakan Surat Kementerian Pendidikan Malaysia bil.KP(PP)0017/18/6/30 Jld.3(11) bertarikh 26 Ogos 2013 untuk dirujuk dan mendapatkan keterangan lanjut serta borang-borang yang berkaitan. Sehubungan dengan itu, bagi sekolah yang terlibat dengan urusan tersebut diminta mengemukakan maklumat yang berkaitan.

Sekian, terima kasih.

SURAT KPM (0)