Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

don
MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR
oleh : En. Mohd Rozaimie Bin Ismail, Penolong PPD Pendidikan Khas
pada 17 Jul 2017

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR

Dengan hormatnya  perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sehubungan itu Pengetua atau Guru Besar Sekolah yang berkenaan di jemput hadir mesyuarat bersama penolong Kanan Pendidikan Khas / penyelaras Pendidikan Khas  pada ketetapan berikut:

2.1 Tarikh                   : 20 Julai 2017 (Khamis)

2.2 Mas a                    : 10.00 pagi hingga 1.00 tengah hari

2.3Tempat                  : Bilik Mesyuarat SMK Seri Kota Puteri 2

2.4 Pengerusi              : Ketua Sektor Pendidikan Swasta dan Pendidikan Khas JPN Johor

3.         Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Rozaimie Bin Ismail (Penolong PPD Pendidikan Khas Daerah Pasir Gudang) di talian 017-9358916.Tuan boleh membuat tuntutan perjalanan mengikut Pekeliling Perbendaharaan yang berkuat kuasa sekarang. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan terima kasih.

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR (262)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR YANG BERKENAAN