Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Arwah Hjh Noorani Binti Ismail [Penolong PPD BM (Men)] yang telah kembali ke Rahmatullah jam 4 ptg pada 27 Ogos 2017(Ahad). Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman dan dipermudahkan segala urusan keluarga beliau."

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR
oleh : Mohd Rozaimie Bin Ismail, Penolong PPD Pendidikan Khas
pada 17 Jul 2017

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR

Dengan hormatnya  perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sehubungan itu Pengetua atau Guru Besar Sekolah yang berkenaan di jemput hadir mesyuarat bersama penolong Kanan Pendidikan Khas / penyelaras Pendidikan Khas  pada ketetapan berikut:

2.1 Tarikh                   : 20 Julai 2017 (Khamis)

2.2 Mas a                    : 10.00 pagi hingga 1.00 tengah hari

2.3Tempat                  : Bilik Mesyuarat SMK Seri Kota Puteri 2

2.4 Pengerusi              : Ketua Sektor Pendidikan Swasta dan Pendidikan Khas JPN Johor

3.         Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Rozaimie Bin Ismail (Penolong PPD Pendidikan Khas Daerah Pasir Gudang) di talian 017-9358916.Tuan boleh membuat tuntutan perjalanan mengikut Pekeliling Perbendaharaan yang berkuat kuasa sekarang. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan terima kasih.

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR (290)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR YANG BERKENAAN