ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR
oleh : Mohd Rozaimie Bin Ismail, Penolong PPD Pendidikan Khas
pada 17 Jul 2017

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR

Dengan hormatnya  perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sehubungan itu Pengetua atau Guru Besar Sekolah yang berkenaan di jemput hadir mesyuarat bersama penolong Kanan Pendidikan Khas / penyelaras Pendidikan Khas  pada ketetapan berikut:

2.1 Tarikh                   : 20 Julai 2017 (Khamis)

2.2 Mas a                    : 10.00 pagi hingga 1.00 tengah hari

2.3Tempat                  : Bilik Mesyuarat SMK Seri Kota Puteri 2

2.4 Pengerusi              : Ketua Sektor Pendidikan Swasta dan Pendidikan Khas JPN Johor

3.         Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Rozaimie Bin Ismail (Penolong PPD Pendidikan Khas Daerah Pasir Gudang) di talian 017-9358916.Tuan boleh membuat tuntutan perjalanan mengikut Pekeliling Perbendaharaan yang berkuat kuasa sekarang. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan terima kasih.

MESYUARAT PROGRAM SARANA IBU BAPA LINUS PENDIDIKAN KHAS PERINGKAT NEGERI JOHOR (276)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR YANG BERKENAAN