ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

SEGERA : KAJIAN PELAKSANAAN KURIKULUM STANDARD SEKOLAH RENDAH (KSSR) DALAM TALIAN
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 30 Nov 2012

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Adalah dimaklumkan bahawa Bahagian Pembangunan Kurikulum (BPK) sedang menjalankan Kajian pelaksanaan KSSR di sekolah rendah di seluruh negara bertujuan mendapatkan maklumat tentang pelaksanaan KSSR dari segi pemahaman pentadbir dan guru serta pelaksanaan pengajaran dan pembelajaran.

Kajian dalam talian ini melibatkan instrumen soal selidik untuk di jawab oleh pentadbir sekolah dan semua guru yang mengajar semua mata pelajaran KSSR Tahun 1 dan tahun 2 di setiap sekolah rendah. Tarikh akhir untuk menjawab soal selidik adalah pada 30hb Januari 2013.

Terdapat 2 borang berasingan untuk pentadbir dan guru.

Borang soal selidik untuk pentadbir boleh diakses melalui http://www.moe.gov.my/bpk/kajian/kssr-pentadbir

Borang soal selidik untuk guru boleh diakses melalui: http://www.moe.gov.my/bpk/kajian/kssr-guru

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Amiruddin bin Abd Manaf , JPNJ (019-7672532) atau En. Mohamad Yusoff bin Zainal Abidin Pen. PPD Sains dan Matematik Rendah PPD Pasir Gudang di talian 012-7486028.

Sekian terima kasih.

Tindakan : Guru Besar