ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

JEMPUTAN SEBAGAI PENCERAMAH BAGI PROGRAM KEM KECEMERLANGAN SPM MP TEKNIK DAN VOKASIONAL TAHUN 2017 DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 16 Jul 2017

SALAM AIDIL FITRI  DAN SALAM NEGARAKU MALAYSIA

BERSAMA-SAMA INI DILAMPIRKAN SURAT JEMPUTAN PENCERAMAH DAN SENARAI EDARAN NAMA PESERTA SEK. YG TERLIBAT SHJ.  UNTUK MAKLUMAN, PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

JEMPUTAN PCERAMAH MP TV SPM 2017 (159)
senarai penceramah dalaman kem TV spm 2017 terkini (4)

Tindakan : PENGETUA SMK / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.