ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
[SEGERA] TAKLIMAT PENYELARASAN PERTANDINGAN KALAM JAMAIE BIL 3 2017 PERINGKAT NEGERI JOHOR 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 16 Jul 2017

SALAM AIDIL FITRI  DAN SALAM NEGARAKU MALAYSIA

BERSAMA-SAMA INI DILAMPIRKAN SURAT PANGGILAN TAKLIMAT DAN SENARAI EDARAN NAMA PESERTA SEK. YG TERLIBAT SHJ.   UNTUK MAKLUMAN, PERHATIAN SERTA TINDAKAN PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

TAKLIMAT KALAM JAMAIE BIL 3 2017 (293)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR / SEKOLAH TERLIBAT SHJ.