ROKIAH MD YUNOS ,
UNIT AKADEMIK

"SALAM RAMADHAN KEPADA SEMUA WARGA KERJA PPD PASIR GUDANG AGAR RAMADHAN TAHUN INI DAPAT DILALUI DENGAN PENUH KESABARAN. HARAPAN AGAR IBADAH KITA MENDAPAT GANJARAN DARI NYA..."

BENGKEL PENGGUBALAN SOALAN PEPERIKSAAN PERCUBAAN SPM (KIMIA) DAERAH PASIR GUDANG 2012
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 27 Jul 2012

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sehubungan dengan itu, dimaklumkan Bengkel Penggubalan Soalan Peperiksaan Percubaan Spm (Kimia) Daerah Pasir Gudang 2012 akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh  : 30 Julai (Isnin), 1 & 2 Ogos 2012 (Rabu & Khamis)

Masa     : 12.00 tengah hari – 4.00 petang

Tempat  : Bilik Mesyuarat Taman Mount Austin

3          Mohon pihak sekolah membenarkan guru-guru yang terlibat hadir dalam menjayakan bengkel penggubalan soalan peperiksaan tersebut. Kerjasama daripada pihak tuan amat kami hargai.

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Ahmad bin Ali, Pen. PPD Sains dan Matematik Pejabat Pelajaran Daerah Pasir Gudang di talian 019-7844523.

Sekian terima kasih.

Lampiran guru kimia (311)

Tindakan : Pengetua