Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

SEGERA : BENGKEL PEMBINAAN JADUAL SPESIFIKASI ITEM (JSI) MATA PELAJARAN PENDIDIKAN PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

SALAM MUAFAKAT JOHOR.

MOHON KERJASAMA  SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH YANG BERKENAAN SAHAJA (3 BUAH SEK. SMK) MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL TERSEBUT UNTUK TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT BENGKEL JSI MP PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH 2017 (256)

Tindakan : PENGETUA / SMK YANG TERLIBAT