ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
SEGERA : BENGKEL PEMBINAAN JADUAL SPESIFIKASI ITEM (JSI) MATA PELAJARAN PENDIDIKAN PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : Pn. Rokiah binti Mohd Yunos, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

SALAM MUAFAKAT JOHOR.

MOHON KERJASAMA  SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH YANG BERKENAAN SAHAJA (3 BUAH SEK. SMK) MEMUAT TURUN SURAT PANGGILAN BENGKEL TERSEBUT UNTUK TINDAKAN PIHAK PENGETUA SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

SURAT BENGKEL JSI MP PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH 2017 (93)

Tindakan : PENGETUA / SMK YANG TERLIBAT