ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

norafazi
imran
hansjebat
abdaziz
TAKLIMAT PENYELARASAN PERTANDINGAN BOLA TAMPAR B12 DAN B18 MSSD PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Mohd Rizal bin Rahman, Penyelia Kanan Sukan
pada 11 Jan 2017

Salam Muafakat Johor.

Pengetua/Guru Besar Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

( u/p : Pengurus Pasukan Bola Tampar )

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa taklimat tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 15 Januari 2017 ( AHAD )

Masa : 2.00 petang

Tempat : Bilik Mesyuarat MRSM

3.  Sehubungan itu, mohon jasa baik pihak tuan untuk membenarkan pengurus pasukan bola tampar sekolah hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Rosini@Abdullah bin Othman, Pengerusi Teknik Bola Tampar MSSD Pasir gudang di talian 0197542139.

3. Segala kerjasama dan keprihatinan tuan dalam perkara ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Surat Taklimat Pertandingan Bola Tampar MSSD 2017 (285)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SEKOLAH- SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG )