FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

asnorhisham
TAKLIMAT PENYELARASAN PERTANDINGAN BOLA TAMPAR B12 DAN B18 MSSD PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Mohd Rizal bin Rahman, Penyelia Kanan Sukan
pada 11 Jan 2017

Salam Muafakat Johor.

Pengetua/Guru Besar Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

( u/p : Pengurus Pasukan Bola Tampar )

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa taklimat tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 15 Januari 2017 ( AHAD )

Masa : 2.00 petang

Tempat : Bilik Mesyuarat MRSM

3.  Sehubungan itu, mohon jasa baik pihak tuan untuk membenarkan pengurus pasukan bola tampar sekolah hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Rosini@Abdullah bin Othman, Pengerusi Teknik Bola Tampar MSSD Pasir gudang di talian 0197542139.

3. Segala kerjasama dan keprihatinan tuan dalam perkara ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.

Surat Taklimat Pertandingan Bola Tampar MSSD 2017 (261)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SEKOLAH- SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG )