Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

JBC1030
azman
suhaila
SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012
oleh : En. Mohd Amir Bin Abdul Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 02 Aug 2012

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI  SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012

Dengan segala hormatnya daripada Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.PP(31)/100-5/3/1(43)bertarikh 02 Ogos 2012.

2.         Bersama-sama ini disertakan sesalinan surat tersebut yang jelas menerangkan maksudnya mengenai perkara di atas untuk makluman pihak.

3.         Sehubungan itu, segala permohonan Cuti Peristiwa yang telah dihantar ke PPD adalah terbatal. Pihak sekolah dipohon untuk menghantar semula permohonan Cuti Berganti kepada PPD berdasarkan surat siaran yang dilampirkan sebelum atau pada 10 Ogos 2012 (Jumaat).

4.         Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan  ucapan terima kasih.

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA AIDILFITRI 2012 (1222)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR