Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012
oleh : En. Mohd Amir Bin Abdul Rahim, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 02 Aug 2012

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI  SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012

Dengan segala hormatnya daripada Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.PP(31)/100-5/3/1(43)bertarikh 02 Ogos 2012.

2.         Bersama-sama ini disertakan sesalinan surat tersebut yang jelas menerangkan maksudnya mengenai perkara di atas untuk makluman pihak.

3.         Sehubungan itu, segala permohonan Cuti Peristiwa yang telah dihantar ke PPD adalah terbatal. Pihak sekolah dipohon untuk menghantar semula permohonan Cuti Berganti kepada PPD berdasarkan surat siaran yang dilampirkan sebelum atau pada 10 Ogos 2012 (Jumaat).

4.         Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan  ucapan terima kasih.

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA AIDILFITRI 2012 (1222)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR