5 September 2016

17 Oktober 2016

SS ,
Felda Ulu Tebrau, Ulu Tiram, Johor

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Diucapkan kepada warga SK LKTP Ulu Tebrau akan kehilangan Guru Besar, Pn Rohana Bt Bahari yang meninggal dunia pada pagi tadi. Semoga Allah merahmati roh beliau dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang soleh. Amin"

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012
oleh : ,
pada 02 Aug 2012

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI  SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012

Dengan segala hormatnya daripada Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.PP(31)/100-5/3/1(43)bertarikh 02 Ogos 2012.

2.         Bersama-sama ini disertakan sesalinan surat tersebut yang jelas menerangkan maksudnya mengenai perkara di atas untuk makluman pihak.

3.         Sehubungan itu, segala permohonan Cuti Peristiwa yang telah dihantar ke PPD adalah terbatal. Pihak sekolah dipohon untuk menghantar semula permohonan Cuti Berganti kepada PPD berdasarkan surat siaran yang dilampirkan sebelum atau pada 10 Ogos 2012 (Jumaat).

4.         Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan  ucapan terima kasih.

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA AIDILFITRI 2012 (1268)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR