ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012
oleh : ,
pada 02 Aug 2012

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI  SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 2012

Dengan segala hormatnya daripada Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.PP(31)/100-5/3/1(43)bertarikh 02 Ogos 2012.

2.         Bersama-sama ini disertakan sesalinan surat tersebut yang jelas menerangkan maksudnya mengenai perkara di atas untuk makluman pihak.

3.         Sehubungan itu, segala permohonan Cuti Peristiwa yang telah dihantar ke PPD adalah terbatal. Pihak sekolah dipohon untuk menghantar semula permohonan Cuti Berganti kepada PPD berdasarkan surat siaran yang dilampirkan sebelum atau pada 10 Ogos 2012 (Jumaat).

4.         Kerjasama dan perhatian tuan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan  ucapan terima kasih.

SURAT SIARAN CUTI BERGANTI SEMPENA AIDILFITRI 2012 (1272)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR