Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

Status Perlaksanaan SSQS Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang
oleh : En. Nahrul Khair Bin Othman, Pegawai Teknologi Pendidikan
pada 06 Aug 2012

Assalamualikum,

Salam 1 Malaysia

STATUS PERLAKSANAAN SMART SCHOOL QUALIFICATION STANDARDS (SSQS)

SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

2.  Berikut merupakan senarai  status perlaksanaan SSQS sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang setakat pukul:12.28 p.m(5 OGOS 2012).Diharapkan pihak sekolah dapat mengambil tindakan selanjutnya.

3.  Peringatan tarikh akhir penarafan adalah pada 9 SEPTEMBER 2012.

Sekian untuk makluman Tuan/Puan,

Terima Kasih.

status perlaksanann SSQS (518)

Tindakan : Pengetua,Guru Besar,GPM,GPB,Penyelaras ICT