5 September 2016

17 Oktober 2016

SS ,
Felda Ulu Tebrau, Ulu Tiram, Johor

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Diucapkan kepada warga SK LKTP Ulu Tebrau akan kehilangan Guru Besar, Pn Rohana Bt Bahari yang meninggal dunia pada pagi tadi. Semoga Allah merahmati roh beliau dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang soleh. Amin"

TINDAKAN SEGERA: PENGISIAN MAKLUMAT KETUA PANITIA MATEMATIK DAN GURU OPSYEN MATEMATIK SEKOLAH RENDAH
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 14 Mar 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.      Mohon pihak tuan untuk membuat pengisian maklumat ketua panitia matematik dan bilangan guru opsyen matematik sekolah rendah daerah Pasir Gudang dilaman web berikut : http://jpnjdata.net/ah/menu/index.html dan pilih Guru Matematik Rendah (Pengisian Data Maklumat Guru).

3.       Tarikh akhir pengisian adalah pada pukul 5.30 petang 15 Mac 2013.

4.       Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin ditalian 0127486028.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK PENTADBIRAN