FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

TINDAKAN SEGERA: PENGISIAN MAKLUMAT KETUA PANITIA MATEMATIK DAN GURU OPSYEN MATEMATIK SEKOLAH RENDAH
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 14 Mar 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.      Mohon pihak tuan untuk membuat pengisian maklumat ketua panitia matematik dan bilangan guru opsyen matematik sekolah rendah daerah Pasir Gudang dilaman web berikut : http://jpnjdata.net/ah/menu/index.html dan pilih Guru Matematik Rendah (Pengisian Data Maklumat Guru).

3.       Tarikh akhir pengisian adalah pada pukul 5.30 petang 15 Mac 2013.

4.       Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin ditalian 0127486028.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK PENTADBIRAN