5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

TINDAKAN SEGERA: PENGISIAN MAKLUMAT KETUA PANITIA MATEMATIK DAN GURU OPSYEN MATEMATIK SEKOLAH RENDAH
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 14 Mar 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.      Mohon pihak tuan untuk membuat pengisian maklumat ketua panitia matematik dan bilangan guru opsyen matematik sekolah rendah daerah Pasir Gudang dilaman web berikut : http://jpnjdata.net/ah/menu/index.html dan pilih Guru Matematik Rendah (Pengisian Data Maklumat Guru).

3.       Tarikh akhir pengisian adalah pada pukul 5.30 petang 15 Mac 2013.

4.       Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin ditalian 0127486028.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK PENTADBIRAN