FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

TINDAKAN SEGERA: PENGISIAN MAKLUMAT KETUA PANITIA MATEMATIK DAN GURU OPSYEN MATEMATIK SEKOLAH RENDAH
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 14 Mar 2013

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.      Mohon pihak tuan untuk membuat pengisian maklumat ketua panitia matematik dan bilangan guru opsyen matematik sekolah rendah daerah Pasir Gudang dilaman web berikut : http://jpnjdata.net/ah/menu/index.html dan pilih Guru Matematik Rendah (Pengisian Data Maklumat Guru).

3.       Tarikh akhir pengisian adalah pada pukul 5.30 petang 15 Mac 2013.

4.       Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin ditalian 0127486028.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK PENTADBIRAN