Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

KEMASUKAN DATA PRAUJIAN PROTIM TAHUN 4,5 DAN 6 TAHUN 2012
oleh : En. Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin, Penolong PPD Sains & Matematik (Ren)
pada 09 Apr 2012

Perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Mohon pihak tuan untuk memasukkan data Praujian PROTIM Tahun 4,5 dan 6 yang telah dilaksanakan pada 1 April 2012 hingga 6 April 2012 melalui laman web berikut :

3.    Tarikh kemasukan data adalah bermula 08 April 2012 sehingga 12 April 2012. Proses penghantaran data secara luar talian melalui aplikasi yang dibekalkan adalah terbatal.

4.    Tuan juga boleh memuat turun manual PROTIM Atas Talian yang dapat membantu proses memasukkan data PROTIM atas talian yang dilaksanakan bermula tahun 2012.

5.    Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Mohammed Yusoff Bin Zainal Abidin Penolong PPD Sains dan Matematik (Rendah) ditalian 0127486028.

Tindakan : GPK PENTADBIRAN / PENYELARAS PROTIM