L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

PENGEDARAN INSTRUMEN PRAUJIAN PROTIM BAHASA MELAYU DAN MATEMATIK TAHUN 4 DAN 5 2011
oleh : ,
pada 02 Feb 2011

Tuan,

1.  Dengan segala hormatnya, perkara di atas dirujuk.

2.  Sehubungan itu, tuan atau wakil diminta mengambil instrumen praujian PROTIM tersebut pada ketetapan berikut :

Tarikh          : 07 Februari 2011 (Isnin)

Tempat           : Unit Akademik

Masa                : 8.30 pagi hingga 4.30 petang.

Sila berurusan dengan Pn Kamisah binti Malik.

3.  Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohammed Yusoff bin Zainal Abidin, Pen. PPD Sains & Matematik (Ren) di talian 012-7486028 atau Cik Musleha binti Mohd Ghozali, 019-7894906.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan selanjutnya. Terima kasih.

Tindakan : Guru Besar/Penyelaras PROTIM