Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PENGEDARAN INSTRUMEN PRAUJIAN PROTIM BAHASA MELAYU DAN MATEMATIK TAHUN 4 DAN 5 2011
oleh : ,
pada 02 Feb 2011

Tuan,

1.  Dengan segala hormatnya, perkara di atas dirujuk.

2.  Sehubungan itu, tuan atau wakil diminta mengambil instrumen praujian PROTIM tersebut pada ketetapan berikut :

Tarikh          : 07 Februari 2011 (Isnin)

Tempat           : Unit Akademik

Masa                : 8.30 pagi hingga 4.30 petang.

Sila berurusan dengan Pn Kamisah binti Malik.

3.  Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohammed Yusoff bin Zainal Abidin, Pen. PPD Sains & Matematik (Ren) di talian 012-7486028 atau Cik Musleha binti Mohd Ghozali, 019-7894906.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan selanjutnya. Terima kasih.

Tindakan : Guru Besar/Penyelaras PROTIM