ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

MANUAL KEM SUKAN SEKOLAH TAHUN 2013
oleh : ,
pada 24 Jun 2013

Perkara di atas dirujuk.

2. Kepada semua sekolah diminta memuat turun dan mencetak Manual Kem Sukan Sekolah pada pautan yang telah disediakan.

3. Mohon pihak sekolah memahami semua maklumat  yang terkandung dalam manual tersebut bagi memudahkan pihak sekolah untuk melaksanakan kem berkenaan di sekolah masing-masing.

4. Pihak sekolah juga dinasihatkan untuk membuat persediaan awal bagi memudahkan pengurusan pelaksanaan kem tersebut.

Sekian, terima kasih.

manual kem sukan sekolah 2013 (1567)

Tindakan : Pengetua/Guru Besar/GPK Kokurikulum/Setiausaha Sukan Sekolah