FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BORANG KEAHLIAN PERSATUAN SUKAN DAN KEBUDAYAAN PERKHIDMATAN PELAJARAN (PSKPP) JOHOR
oleh : ,
pada 14 Jun 2012

Adalah di maklumkan bahawa pihak Urusetia PSKPP Johor masih lagi menerima permohonan untuk menjadi ahli PSKPP Johor dari sekolah - sekolah dalam negeri Johor.

2. Sehubungan itu kepada sekolah yang ingin membuat pendaftaran keahlian, sila muat turun borang pendaftaran PSKPP Johor pada pautan yang disediakan. Borang yang telah lengkap beserta dengan bayaran pendaftaran hendaklah dihantar terus kepada Urusetia PSKPP Johor di Unit Sukan Jabatan Pelajaran Johor.

3. Bermula tahun 2012, semua pemain yang ingin mewakili pasukan daerah dan negeri mesti mesti mendaftar sebagai ahli PSKPP. Jika tidak mendaftar, pegawai / staf yang berkenaan tidak boleh mewakili pasukan daerah dan negeri.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan, terima kasih.

borang pendaftran ahli pskpp johor (2170)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar / Pengerusi KEBIRU