Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

BORANG KEAHLIAN PERSATUAN SUKAN DAN KEBUDAYAAN PERKHIDMATAN PELAJARAN (PSKPP) JOHOR
oleh : En. Mohd. Asri Bin A. Karim, Penyelia Sukan
pada 14 Jun 2012

Adalah di maklumkan bahawa pihak Urusetia PSKPP Johor masih lagi menerima permohonan untuk menjadi ahli PSKPP Johor dari sekolah - sekolah dalam negeri Johor.

2. Sehubungan itu kepada sekolah yang ingin membuat pendaftaran keahlian, sila muat turun borang pendaftaran PSKPP Johor pada pautan yang disediakan. Borang yang telah lengkap beserta dengan bayaran pendaftaran hendaklah dihantar terus kepada Urusetia PSKPP Johor di Unit Sukan Jabatan Pelajaran Johor.

3. Bermula tahun 2012, semua pemain yang ingin mewakili pasukan daerah dan negeri mesti mesti mendaftar sebagai ahli PSKPP. Jika tidak mendaftar, pegawai / staf yang berkenaan tidak boleh mewakili pasukan daerah dan negeri.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan, terima kasih.

borang pendaftran ahli pskpp johor (1578)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar / Pengerusi KEBIRU