5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

BORANG KEAHLIAN PERSATUAN SUKAN DAN KEBUDAYAAN PERKHIDMATAN PELAJARAN (PSKPP) JOHOR
oleh : ,
pada 14 Jun 2012

Adalah di maklumkan bahawa pihak Urusetia PSKPP Johor masih lagi menerima permohonan untuk menjadi ahli PSKPP Johor dari sekolah - sekolah dalam negeri Johor.

2. Sehubungan itu kepada sekolah yang ingin membuat pendaftaran keahlian, sila muat turun borang pendaftaran PSKPP Johor pada pautan yang disediakan. Borang yang telah lengkap beserta dengan bayaran pendaftaran hendaklah dihantar terus kepada Urusetia PSKPP Johor di Unit Sukan Jabatan Pelajaran Johor.

3. Bermula tahun 2012, semua pemain yang ingin mewakili pasukan daerah dan negeri mesti mesti mendaftar sebagai ahli PSKPP. Jika tidak mendaftar, pegawai / staf yang berkenaan tidak boleh mewakili pasukan daerah dan negeri.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan, terima kasih.

borang pendaftran ahli pskpp johor (2134)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar / Pengerusi KEBIRU