En. Hashim Bin Zainal ,

KERTAS KONSEP LARIAN PERDANA MAHKOTA 1 MURID 1 SUKAN
oleh : En. Mohd. Asri Bin A. Karim, Penyelia Sukan
pada 26 Jan 2011

Adalah dimaklumkan, Unit Sukan Jabatan Pelajaran Johor telah menyediakan Kertas Konsep Larian Perdana Mahkota sebagai panduan dan rujukan pelaksanaannya oleh pihak sekolah.

2. Sehubungan itu pihak sekolah boleh memuat turun borang - borang dan kertas konsep tersebut di pautan yang disediakan.

Sekian, terima kasih.

Kertas Konsep Larian Perdana Mahkota (1211)
Borang Larian Perdana Mahkota (1227)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar / PK Kokurikulum / Setiausaha Sukan