Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

KERTAS KONSEP LARIAN PERDANA MAHKOTA 1 MURID 1 SUKAN
oleh : En. Mohd. Asri Bin A. Karim, Penyelia Sukan
pada 26 Jan 2011

Adalah dimaklumkan, Unit Sukan Jabatan Pelajaran Johor telah menyediakan Kertas Konsep Larian Perdana Mahkota sebagai panduan dan rujukan pelaksanaannya oleh pihak sekolah.

2. Sehubungan itu pihak sekolah boleh memuat turun borang - borang dan kertas konsep tersebut di pautan yang disediakan.

Sekian, terima kasih.

Kertas Konsep Larian Perdana Mahkota (1251)
Borang Larian Perdana Mahkota (1244)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar / PK Kokurikulum / Setiausaha Sukan