Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

BORANG SPBT BTBTR460 MENGIKUT KELOMPOK
oleh : ,
pada 17 Nov 2012

Kepada,

SMK,SK dan SRJK,

GPK HEM,
GURU PENYELARAS SPBT.

BORANG BTBTR460 MENGIKUT KELOMPOK

Berhubung dengan perkara di atas tuan/puan dikehendaki memuat turun borang-borang berikut dan cetak mengikut kod sekolah tuan/puan.

Buku-buku ini adalah buku baru untuk kegunaan 2013. Sekiranya bekalan sudah diterima tuan/puan diminta mengisi maklumat dalam e-Mateks dengan kadar segera dan satu salinan BTBTR mengikut kelompok hendaklah dihantar ke PPD dengan ditandatangani oleh Pengetua atau Guru Besar.

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Bakir Md Amin di talian 019-7136049. Bagi buku-buku yang sepatutnya telah diterima tetapi pihak sekolah belum terima sila maklumkan kepada PPD atau JPN.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan.

Terima Kasih.

BTBQ460spbt (575)
BTBQS460spbt (386)
BTBQU460spbt (371)