Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

BORANG SPBT BTBTR460 MENGIKUT KELOMPOK
oleh : ,
pada 17 Nov 2012

Kepada,

SMK,SK dan SRJK,

GPK HEM,
GURU PENYELARAS SPBT.

BORANG BTBTR460 MENGIKUT KELOMPOK

Berhubung dengan perkara di atas tuan/puan dikehendaki memuat turun borang-borang berikut dan cetak mengikut kod sekolah tuan/puan.

Buku-buku ini adalah buku baru untuk kegunaan 2013. Sekiranya bekalan sudah diterima tuan/puan diminta mengisi maklumat dalam e-Mateks dengan kadar segera dan satu salinan BTBTR mengikut kelompok hendaklah dihantar ke PPD dengan ditandatangani oleh Pengetua atau Guru Besar.

Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Bakir Md Amin di talian 019-7136049. Bagi buku-buku yang sepatutnya telah diterima tetapi pihak sekolah belum terima sila maklumkan kepada PPD atau JPN.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan.

Terima Kasih.

BTBQ460spbt (570)
BTBQS460spbt (385)
BTBQU460spbt (369)