Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

Borang Penilaian Bulanan Kantin (Kendiri 2)
oleh : ,
pada 02 Feb 2012

GPK HEM,
SMK/SK dan SRJK

Tuan,

Borang Penilaian Kebersihan Kantin (Kendiri 2)

Berhubung dengan perkara di atas tuan/puan adalah diminta untuk menghantar borang Kendiri 2 mengikut format terbaru:

Warna Putih- Simpanan Sekolah

Warna Merah - Pejabat Kesihatan Daerah

Warna Kuning - Pejabat Pelajaran Daerah

Oleh yang demikian tuan/puan diminta menghanatar setiap bulan borang tersebut sepertimana pada tahun-tahun sebelumnya cuma pada tahun ini penghantaran borang tersebut adalah mengikut warna seperti di atas.

Warna merah perlu dihantar terus ke Pejabat Kesihatan Daearah Johor Bahru di alamat:

Pejabat Kesihatan Daerah Johor Bahru,
Jalan Abdul Samad,
80100 Johor Bahru.
No.Tel:  07-2224711
               07-2224818

Warna kuning pula perlu dihantar ke PPD. Semua sekolah yang mempunyai kantin sekolah diminta menghantar laporan tersebut pada atau sebelum 4 Haribulan setiap bulan.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan.

Terima kasih.

Tindakan : Semua GPK HEM