FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

TEMA FESTIVAL NASYID KPM 2013 & PINDAAN PERATURAN FESTIVAL NASYID TERKINI
oleh : ,
pada 25 Jan 2013

MAKLUMAT PENTING ;

Semua Pengetua & Guru Besar

SMK Agama Johor Bahru

SABK Madrasah Al-Attas Al-Arabiah Johor

SMK Daerah Pasir Gudang

SK Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Penyelaras Dakwah/Guru Pendidikan Islam/j-QAF )

TEMA FESTIVAL NASYID SEKOLAH-SEKOLAH KPM TAHUN 2013M/1434H

Sukacita dimaklumkan bahawa Tema Festival Nasyid Sekolah-sekolah KPM bagi tahun 2013M/1434H ialah " AL-QURAN PENJANA WASATIYYAH UMMAH ".  Mohon tuan/puan dapat memaklumkan dengan kadar segera perkara ini kepada Penyelaras Dakwah/Guru-guru Pendidikan Islam untuk tindakan selanjutnya. Segala pindaan peraturan dan syarat pertandingan Festival Nasyid tahun 2012 akan digunapakai. Untuk muat turun dan makluman lanjut sila layari Portal Rasmi Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/   .

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 .

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan/puan selanjutnya.

Terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR