Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TEMA FESTIVAL NASYID KPM 2013 & PINDAAN PERATURAN FESTIVAL NASYID TERKINI
oleh : ,
pada 25 Jan 2013

MAKLUMAT PENTING ;

Semua Pengetua & Guru Besar

SMK Agama Johor Bahru

SABK Madrasah Al-Attas Al-Arabiah Johor

SMK Daerah Pasir Gudang

SK Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Penyelaras Dakwah/Guru Pendidikan Islam/j-QAF )

TEMA FESTIVAL NASYID SEKOLAH-SEKOLAH KPM TAHUN 2013M/1434H

Sukacita dimaklumkan bahawa Tema Festival Nasyid Sekolah-sekolah KPM bagi tahun 2013M/1434H ialah " AL-QURAN PENJANA WASATIYYAH UMMAH ".  Mohon tuan/puan dapat memaklumkan dengan kadar segera perkara ini kepada Penyelaras Dakwah/Guru-guru Pendidikan Islam untuk tindakan selanjutnya. Segala pindaan peraturan dan syarat pertandingan Festival Nasyid tahun 2012 akan digunapakai. Untuk muat turun dan makluman lanjut sila layari Portal Rasmi Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/   .

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 .

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan/puan selanjutnya.

Terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR