Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

TEMA FESTIVAL NASYID KPM 2013 & PINDAAN PERATURAN FESTIVAL NASYID TERKINI
oleh : ,
pada 25 Jan 2013

MAKLUMAT PENTING ;

Semua Pengetua & Guru Besar

SMK Agama Johor Bahru

SABK Madrasah Al-Attas Al-Arabiah Johor

SMK Daerah Pasir Gudang

SK Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Penyelaras Dakwah/Guru Pendidikan Islam/j-QAF )

TEMA FESTIVAL NASYID SEKOLAH-SEKOLAH KPM TAHUN 2013M/1434H

Sukacita dimaklumkan bahawa Tema Festival Nasyid Sekolah-sekolah KPM bagi tahun 2013M/1434H ialah " AL-QURAN PENJANA WASATIYYAH UMMAH ".  Mohon tuan/puan dapat memaklumkan dengan kadar segera perkara ini kepada Penyelaras Dakwah/Guru-guru Pendidikan Islam untuk tindakan selanjutnya. Segala pindaan peraturan dan syarat pertandingan Festival Nasyid tahun 2012 akan digunapakai. Untuk muat turun dan makluman lanjut sila layari Portal Rasmi Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/   .

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 .

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan/puan selanjutnya.

Terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR