En. Hashim Bin Zainal ,

pada 11 Jan 2012

PENTING : PERHATIAN & TINDAKAN SEGERA

Guru Besar

Sekolah Kebangsaan & SJKC Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Pendidikan Islam )

MUAT TURUN BAHAN PENDIDIKAN ISLAM KSSR TAHUN 1 DAN 2

Bahan maklumat terdiri daripada :

1) Dokumen Standard KSSR Pendidikan Islam Tahun 1 & 2

2) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 1

3) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 2 ( Penggal 1 & 2)

4) Format Penulisan Rancangan PdP Harian Pendidikan Islam KSSR Tahun 1 & 2

Bahan tersebut boleh dimuat turun melalui PORTAL RASMI UNIT PENDIDIKAN ISLAM PPD PASIR GUDANG di laman sesawang http://upippdpasirgudang.blogspot.com/.

Mohon kerjasama pihak tuan/puan memuat turun,mencetak memaklumkan perkara ini kepada Ketua Panitia Pendidikan Islam dan Guru-guru Pendidikan Islam/ j-QAF di sekolah tuan/puan.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 / 0137998288 .

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Semua Guru Besar SK / SJKC Daerah Pasir Gudang