Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

MEMUAT TURUN BAHAN PENDIDIKAN ISLAM KSSR TAHUN 1 & 2
oleh : ,
pada 11 Jan 2012

PENTING : PERHATIAN & TINDAKAN SEGERA

Guru Besar

Sekolah Kebangsaan & SJKC Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Pendidikan Islam )

MUAT TURUN BAHAN PENDIDIKAN ISLAM KSSR TAHUN 1 DAN 2

Bahan maklumat terdiri daripada :

1) Dokumen Standard KSSR Pendidikan Islam Tahun 1 & 2

2) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 1

3) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 2 ( Penggal 1 & 2)

4) Format Penulisan Rancangan PdP Harian Pendidikan Islam KSSR Tahun 1 & 2

Bahan tersebut boleh dimuat turun melalui PORTAL RASMI UNIT PENDIDIKAN ISLAM PPD PASIR GUDANG di laman sesawang http://upippdpasirgudang.blogspot.com/.

Mohon kerjasama pihak tuan/puan memuat turun,mencetak memaklumkan perkara ini kepada Ketua Panitia Pendidikan Islam dan Guru-guru Pendidikan Islam/ j-QAF di sekolah tuan/puan.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 / 0137998288 .

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Semua Guru Besar SK / SJKC Daerah Pasir Gudang