Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

MEMUAT TURUN BAHAN PENDIDIKAN ISLAM KSSR TAHUN 1 & 2
oleh : ,
pada 11 Jan 2012

PENTING : PERHATIAN & TINDAKAN SEGERA

Guru Besar

Sekolah Kebangsaan & SJKC Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Ketua Panitia Pendidikan Islam )

MUAT TURUN BAHAN PENDIDIKAN ISLAM KSSR TAHUN 1 DAN 2

Bahan maklumat terdiri daripada :

1) Dokumen Standard KSSR Pendidikan Islam Tahun 1 & 2

2) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 1

3) Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam KSSR Tahun 2 ( Penggal 1 & 2)

4) Format Penulisan Rancangan PdP Harian Pendidikan Islam KSSR Tahun 1 & 2

Bahan tersebut boleh dimuat turun melalui PORTAL RASMI UNIT PENDIDIKAN ISLAM PPD PASIR GUDANG di laman sesawang http://upippdpasirgudang.blogspot.com/.

Mohon kerjasama pihak tuan/puan memuat turun,mencetak memaklumkan perkara ini kepada Ketua Panitia Pendidikan Islam dan Guru-guru Pendidikan Islam/ j-QAF di sekolah tuan/puan.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed, Penyelia Pendidikan Islam di talian 013-7799402 / 0137998288 .

Sekian, terima kasih.

Tindakan : Semua Guru Besar SK / SJKC Daerah Pasir Gudang