En. Hashim Bin Zainal ,

oleh : ,
pada 04 Jul 2011

Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Penyelaras Dakwah / Penyelaras Surau )

PERTANDINGAN PENGIMARAHAN DAN PENGURUSAN MUSOLLA AL-HAKIM PERINGKAT NEGERI JOHOR TAHUN 2011

Jabatan Pelajaran Johor akan mengadakan pertandingan tersebut pada bulan September dan Oktober 2011. Sehubungan itu, mohon tuan/puan memuat turun Panduan Pengurusan Musolla Al-Hakim untuk diguna pakai sebagai garis panduan ke arah mencapai STANDARD dalam pengimarahan dan pengurusan surau sekolah tuan/puan.

Tuan/puan yang berminat menyertai pertandingan tersebut bolehlah terus menghubungi pegawai-pegawai Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang SEBELUM ATAU PADA 11 JULAI 2011 di talian yang tertera :

1)  USTAZ MAHMOOD BIN KASSIM                                :  0197599825

2)  USTAZ HAZRUL NIZAM BIN MOHMAD SAHIBEK       :  0127068786

3)  USTAZ MATURIDI BIN MOHAMED                            :  0137799402 / 0137998288

Kerjasama dan sokongan tuan/puan dalam menjayakan pertandingan ini amatlah kami hargai.

Maklumat tersebut juga boleh diperolehi melalui Portal Rasmi Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat berikut :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/

Sebarang pertanyaan,sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed,Penyelia Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di talian 013-7799402 / 013-7998288. Syukran

Panduan Musolla Al-Hakim 2011 (467)

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar