Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PERTANDINGAN PENGURUSAN MUSOLLA AL-HAKIM (SURAU) PERINGKAT NEGERI 2011
oleh : ,
pada 04 Jul 2011

Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

( u.p :  Penyelaras Dakwah / Penyelaras Surau )

PERTANDINGAN PENGIMARAHAN DAN PENGURUSAN MUSOLLA AL-HAKIM PERINGKAT NEGERI JOHOR TAHUN 2011

Jabatan Pelajaran Johor akan mengadakan pertandingan tersebut pada bulan September dan Oktober 2011. Sehubungan itu, mohon tuan/puan memuat turun Panduan Pengurusan Musolla Al-Hakim untuk diguna pakai sebagai garis panduan ke arah mencapai STANDARD dalam pengimarahan dan pengurusan surau sekolah tuan/puan.

Tuan/puan yang berminat menyertai pertandingan tersebut bolehlah terus menghubungi pegawai-pegawai Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang SEBELUM ATAU PADA 11 JULAI 2011 di talian yang tertera :

1)  USTAZ MAHMOOD BIN KASSIM                                :  0197599825

2)  USTAZ HAZRUL NIZAM BIN MOHMAD SAHIBEK       :  0127068786

3)  USTAZ MATURIDI BIN MOHAMED                            :  0137799402 / 0137998288

Kerjasama dan sokongan tuan/puan dalam menjayakan pertandingan ini amatlah kami hargai.

Maklumat tersebut juga boleh diperolehi melalui Portal Rasmi Unit Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di alamat berikut :  http://upippdpasirgudang.blogspot.com/

Sebarang pertanyaan,sila hubungi Ustaz Maturidi Bin Mohamed,Penyelia Pendidikan Islam PPD Pasir Gudang di talian 013-7799402 / 013-7998288. Syukran

Panduan Musolla Al-Hakim 2011 (470)

Tindakan : Pengetua dan Guru Besar