5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

TaklimatTuntutan Awal Bantuan Persekolahan 2012
oleh : ,
pada 28 Sep 2011

Tuan/Puan

Taklimat Tuntutan Awal Bantuan Persekolahan Tahun 2012 Bagi Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.     Satu taklimat akan diadakan oleh Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang mengikut ketetapan berikut:

Tarikh   : 04 Oktober 2011

Tempat : Bilik Mesyuarat SK Permas Jaya 4

Masa     :  8.00pagi      - SK, SJK(C) dan SJK(T)

:  2.30petang  - SM

3.      Pihak sekolah hanya perlu menghantar seorang wakil  Ketua Pem. Tadbir atau Pem. Tadbir dan perlu membawa Borang SR/SM dan Borang AKN.ENROLMEN/R atau M (yang Kosong). Bersama-sama ini dilampirkan Bahan Cetak Taklimat PCG 2012 dan Bahan Permohonan Tuntutan PCG 2012 untuk dimuat turun.

Sekian terima kasih.

Bahan Cetak Taklimat PCG 2012 (731)
Tuntutan Bantuan PCG Tahun 2012 (1102)

Tindakan : KPT/Pem Tadbir (KEW)