L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

azrinzahari
JBA1131
iswan
rokiah
TaklimatTuntutan Awal Bantuan Persekolahan 2012
oleh : ,
pada 28 Sep 2011

Tuan/Puan

Taklimat Tuntutan Awal Bantuan Persekolahan Tahun 2012 Bagi Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.     Satu taklimat akan diadakan oleh Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang mengikut ketetapan berikut:

Tarikh   : 04 Oktober 2011

Tempat : Bilik Mesyuarat SK Permas Jaya 4

Masa     :  8.00pagi      - SK, SJK(C) dan SJK(T)

:  2.30petang  - SM

3.      Pihak sekolah hanya perlu menghantar seorang wakil  Ketua Pem. Tadbir atau Pem. Tadbir dan perlu membawa Borang SR/SM dan Borang AKN.ENROLMEN/R atau M (yang Kosong). Bersama-sama ini dilampirkan Bahan Cetak Taklimat PCG 2012 dan Bahan Permohonan Tuntutan PCG 2012 untuk dimuat turun.

Sekian terima kasih.

Bahan Cetak Taklimat PCG 2012 (691)
Tuntutan Bantuan PCG Tahun 2012 (1088)

Tindakan : KPT/Pem Tadbir (KEW)