L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

aizad
azman
rokiah
hansjebat
TAKLIMAT SISTEM MAKLUMAT AKAUN SEKOLAH (SMAS)
oleh : ,
pada 09 Jun 2011

Pengetua / Guru Besar,

Taklimat Sistem Maklumat Akaun Sekolah (SMAS)

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.   Satu taklimat akan diadakan oleh Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 15 dan 16 Jun 2011 (Rabu dan Khamis)

Masa : 9.00 pagi - 12.00tghr (Sesi 1)

2.30ptg - 5.30ptg (Sesi 2)

Tempat : Bilik Kuliah 2, PKG Permas Jaya

d/a SK Permas Jaya 4

3.   Sehubungan itu, tuan / puan diminta untuk mengarahkan hanya seorang Ketua Pembantu Tadbir atau Pembantu Tadbir (Kewangan) yang menguruskan Buku Tunai di sekolah tuan / puan untuk hadir ke taklimat tersebut mengikut jadual yang telah ditetapkan sepertimana di lampiran yang disertakan.

4.   Wakil tuan / puan perlu membawa bersama Buku Tunai Kerajaan, Buku Tunai Asrama (jika terlibat), Buku Subsidiari Kerajaan / Asrama, Fail Baucer Bayaran (Kerajaan / Asrama), Surat Penerimaan PCG Tahun 2011, Laptop, Extension Wayar dan Broadband (digalakkan membawa).

Sekian, terima kasih.

Jadual Taklimat SMAS (537)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR/ KPT/PT (KEWANGAN)