Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

TAKLIMAT SISTEM MAKLUMAT AKAUN SEKOLAH (SMAS)
oleh : ,
pada 09 Jun 2011

Pengetua / Guru Besar,

Taklimat Sistem Maklumat Akaun Sekolah (SMAS)

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.   Satu taklimat akan diadakan oleh Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 15 dan 16 Jun 2011 (Rabu dan Khamis)

Masa : 9.00 pagi - 12.00tghr (Sesi 1)

2.30ptg - 5.30ptg (Sesi 2)

Tempat : Bilik Kuliah 2, PKG Permas Jaya

d/a SK Permas Jaya 4

3.   Sehubungan itu, tuan / puan diminta untuk mengarahkan hanya seorang Ketua Pembantu Tadbir atau Pembantu Tadbir (Kewangan) yang menguruskan Buku Tunai di sekolah tuan / puan untuk hadir ke taklimat tersebut mengikut jadual yang telah ditetapkan sepertimana di lampiran yang disertakan.

4.   Wakil tuan / puan perlu membawa bersama Buku Tunai Kerajaan, Buku Tunai Asrama (jika terlibat), Buku Subsidiari Kerajaan / Asrama, Fail Baucer Bayaran (Kerajaan / Asrama), Surat Penerimaan PCG Tahun 2011, Laptop, Extension Wayar dan Broadband (digalakkan membawa).

Sekian, terima kasih.

Jadual Taklimat SMAS (529)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR/ KPT/PT (KEWANGAN)