ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

BENGKEL PATSKOM BARU 2012 SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : ,
pada 29 Nov 2012

Tuan / Puan,

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa, Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang akan mengadakan program tersebut mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 26 dan 27 Disember 2012

Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang

Tempat : PKG Permas Jaya

Tarikh Kedatangan Sekolah : Rujuk Surat Panggilan

Dokumen-Dokumen Yang Diperlukan : Rujuk Surat Panggilan

3. Bersama-sama ini dilampirkan Surat Panggilan untuk dimuat turun oleh pihak sekolah yang terlibat. Sila patuhi tarikh dan masa yang ditetapkan.

4. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Pn. Mahani Wati / Tn. Hj Mohd. Saleh di talian 07-3881210 ext 316 / 317.

Sekian, terima kasih.

Surat Bengkel Patskom Baru Daerah PG (859)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar, KPT / PT (kewangan) Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang