Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

BENGKEL PATSKOM BARU 2012 SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : ,
pada 29 Nov 2012

Tuan / Puan,

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa, Unit Kewangan, PPD Pasir Gudang akan mengadakan program tersebut mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 26 dan 27 Disember 2012

Masa : 8.00 pagi - 5.00 petang

Tempat : PKG Permas Jaya

Tarikh Kedatangan Sekolah : Rujuk Surat Panggilan

Dokumen-Dokumen Yang Diperlukan : Rujuk Surat Panggilan

3. Bersama-sama ini dilampirkan Surat Panggilan untuk dimuat turun oleh pihak sekolah yang terlibat. Sila patuhi tarikh dan masa yang ditetapkan.

4. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Pn. Mahani Wati / Tn. Hj Mohd. Saleh di talian 07-3881210 ext 316 / 317.

Sekian, terima kasih.

Surat Bengkel Patskom Baru Daerah PG (845)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar, KPT / PT (kewangan) Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang