L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

KURSUS PENDEDAHAN PROGRAM LINUS 2.0 (LITERASI BAHASA INGGERIS) TAHUN 1, 2013 KEPADA JURULATIH UTAMA NEGERI
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 29 Mar 2013

SK SERI ALAM 2- PUNITHA A/P BANGRAIYAH

SK TAMAN PUTERI WANGSA- MOKTAR BIN SALLEH

SK SERI KOTA PUTERI- SARINA BT SAPKE @ YUSOF

Dengan segala hotmatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.   Sukacita dimaklumkan nama seperti di atas dilantik sebagai jurulatih utama negeri bagi perlaksanaan program linus 2.0 (Literasi Bahasa Inggeris). Tahniah di atas perlantikan tersebut. Sehubungan dengan itu dimaklumkan, bahawa kursus akan diadakan seperti ketetapan berikut:

Tarikh : 3-6 April 2013

Tempat : Hotel New York, Johor Bahru

Pendaftaran : 3 April (Rabu) (mulai jam 2 petang)

3.   Dilampirkan surat jpnj bersama jadual dan keperluan kursus. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284.

Sekian terima kasih.

SURAT JPNJ PROGRAM LINUS 2.0 LITERASI BI (772)

Tindakan : GURU BESAR SEKOLAH BERKENAAN