FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

BRIGHTON EDUCATION-JOHOR STATE CONFERENCE - SEKOLAH RENDAH BUKAN DALAM PROGRAM PENUTUR JATI
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 19 Feb 2013

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan berkaitan.

2.  Untuk makluman pihak tuan bengkel tersebut di atas akan diadakan mengikut ketetapan seperti berikut

Tarikh : 23 Februari 2013 (Sabtu)

Masa   : 8.00 pagi hingga 4.30 petang

Tempat : Hotel Tropical Inn, Jalan Wong Ah Fook, Johor Bahru

3.  Sehubungan dengan itu,  tuan adalah diminta mengarahkan ketua panitia Bahasa Inggeris sekolah tuan untuk menghadiri bengkel dan pameran seperti di atas. Sekolah-sekolah yang terlibat ialah merupakan 19 sekolah yang tidak terlibat dalam program penutur jati seperti dilampirkan. Surat JPNJ dilampirkan sekali.

4.  Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi En. Kumaran A/L Apala Naidu Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284.

Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ (185)
SEKOLAH RENDAH YANG TERLIBAT DENGAN STATE CONFERENCE (345)

Tindakan : GURU BESAR & KETUA PANITIA BI SEKOLAH RENDAH BERKENAAN