ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hansjebat
JBA1131
BRIGHTON EDUCATION-JOHOR STATE CONFERENCE - SEKOLAH RENDAH BUKAN DALAM PROGRAM PENUTUR JATI
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 19 Feb 2013

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan berkaitan.

2.  Untuk makluman pihak tuan bengkel tersebut di atas akan diadakan mengikut ketetapan seperti berikut

Tarikh : 23 Februari 2013 (Sabtu)

Masa   : 8.00 pagi hingga 4.30 petang

Tempat : Hotel Tropical Inn, Jalan Wong Ah Fook, Johor Bahru

3.  Sehubungan dengan itu,  tuan adalah diminta mengarahkan ketua panitia Bahasa Inggeris sekolah tuan untuk menghadiri bengkel dan pameran seperti di atas. Sekolah-sekolah yang terlibat ialah merupakan 19 sekolah yang tidak terlibat dalam program penutur jati seperti dilampirkan. Surat JPNJ dilampirkan sekali.

4.  Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi En. Kumaran A/L Apala Naidu Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284.

Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ (185)
SEKOLAH RENDAH YANG TERLIBAT DENGAN STATE CONFERENCE (345)

Tindakan : GURU BESAR & KETUA PANITIA BI SEKOLAH RENDAH BERKENAAN