5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

BRIGHTON EDUCATION-JOHOR STATE CONFERENCE - SEKOLAH RENDAH BUKAN DALAM PROGRAM PENUTUR JATI
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 19 Feb 2013

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan berkaitan.

2.  Untuk makluman pihak tuan bengkel tersebut di atas akan diadakan mengikut ketetapan seperti berikut

Tarikh : 23 Februari 2013 (Sabtu)

Masa   : 8.00 pagi hingga 4.30 petang

Tempat : Hotel Tropical Inn, Jalan Wong Ah Fook, Johor Bahru

3.  Sehubungan dengan itu,  tuan adalah diminta mengarahkan ketua panitia Bahasa Inggeris sekolah tuan untuk menghadiri bengkel dan pameran seperti di atas. Sekolah-sekolah yang terlibat ialah merupakan 19 sekolah yang tidak terlibat dalam program penutur jati seperti dilampirkan. Surat JPNJ dilampirkan sekali.

4.  Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi En. Kumaran A/L Apala Naidu Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284.

Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ (184)
SEKOLAH RENDAH YANG TERLIBAT DENGAN STATE CONFERENCE (344)

Tindakan : GURU BESAR & KETUA PANITIA BI SEKOLAH RENDAH BERKENAAN