Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

BRIGHTON EDUCATION-JOHOR STATE CONFERENCE - SEKOLAH RENDAH BUKAN DALAM PROGRAM PENUTUR JATI
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 19 Feb 2013

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan berkaitan.

2.  Untuk makluman pihak tuan bengkel tersebut di atas akan diadakan mengikut ketetapan seperti berikut

Tarikh : 23 Februari 2013 (Sabtu)

Masa   : 8.00 pagi hingga 4.30 petang

Tempat : Hotel Tropical Inn, Jalan Wong Ah Fook, Johor Bahru

3.  Sehubungan dengan itu,  tuan adalah diminta mengarahkan ketua panitia Bahasa Inggeris sekolah tuan untuk menghadiri bengkel dan pameran seperti di atas. Sekolah-sekolah yang terlibat ialah merupakan 19 sekolah yang tidak terlibat dalam program penutur jati seperti dilampirkan. Surat JPNJ dilampirkan sekali.

4.  Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi En. Kumaran A/L Apala Naidu Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284.

Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ (255)
SEKOLAH RENDAH YANG TERLIBAT DENGAN STATE CONFERENCE (255)

Tindakan : GURU BESAR & KETUA PANITIA BI SEKOLAH RENDAH BERKENAAN