En. Hashim Bin Zainal ,
Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

PROGRAM PROFESIONAL UP-SKILLING OF ENGLISH LANGUAGE TEACHERS (Pro- ELT) DAERAH PASIR GUDANG 2013
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 02 Feb 2013

Dengan segala hormatnya perkara diatas dan surat Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.SPA(05)/600-3/3/3 Jld.5 bertarikh 18 Disember 2012 adalah dirujuk.

2.    Sehubungan dengan itu, tuan diminta mengarahkan guru bahasa Inggeris sekolah tuan yang terlibat untuk hadir pada hari pertama kursus mengikut ketetapan seperti berikut :

KUMPULAN TEMPAT BERKURSUS TARIKH  HARI MASA
      KUMPULAN 1 SK TMN MEGAH RIA 4/2/2013 ISNIN 2.45 PTG
       KUMPULAN 2 PKG PASIR GUDANG 5/2/2013 SELASA  2.45 PTG
       KUMPULAN 3 PKG ULU TIRAM 4/2/2013 ISNIN 2.45 PTG
       KUMPULAN 4 PKG PERMAS JAYA 7/2/2013 KHAMIS 2.45 PTG

3.    Dilampirkan senarai guru yang yang terlibat untuk mengikuti program ini bersama surat JPNJ. Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Baharudin Bin Ishak (019-2359918) Pen. PPD BI Men. atau Encik Kumaran A/L Apala Naidu (016-7758284) Pen. PPD BI Ren.

Sekian terima kasih.

SURAT JPNJ PRO ELT (523)
SENARAI GURU YANG TERLIBAT DAN JADUAL KURSUS PRO ELT DAERAH PASIR GUDANG 2013 (1002)

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH BERKENAAN