Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

PROGRAM PROFESIONAL UP-SKILLING OF ENGLISH LANGUAGE TEACHERS (Pro- ELT) DAERAH PASIR GUDANG 2013
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 02 Feb 2013

Dengan segala hormatnya perkara diatas dan surat Jabatan Pelajaran Johor rujukan JPNJ.SPA(05)/600-3/3/3 Jld.5 bertarikh 18 Disember 2012 adalah dirujuk.

2.    Sehubungan dengan itu, tuan diminta mengarahkan guru bahasa Inggeris sekolah tuan yang terlibat untuk hadir pada hari pertama kursus mengikut ketetapan seperti berikut :

KUMPULAN TEMPAT BERKURSUS TARIKH  HARI MASA
      KUMPULAN 1 SK TMN MEGAH RIA 4/2/2013 ISNIN 2.45 PTG
       KUMPULAN 2 PKG PASIR GUDANG 5/2/2013 SELASA  2.45 PTG
       KUMPULAN 3 PKG ULU TIRAM 4/2/2013 ISNIN 2.45 PTG
       KUMPULAN 4 PKG PERMAS JAYA 7/2/2013 KHAMIS 2.45 PTG

3.    Dilampirkan senarai guru yang yang terlibat untuk mengikuti program ini bersama surat JPNJ. Sebarang pertanyaan sila hubungi Encik Baharudin Bin Ishak (019-2359918) Pen. PPD BI Men. atau Encik Kumaran A/L Apala Naidu (016-7758284) Pen. PPD BI Ren.

Sekian terima kasih.

SURAT JPNJ PRO ELT (528)
SENARAI GURU YANG TERLIBAT DAN JADUAL KURSUS PRO ELT DAERAH PASIR GUDANG 2013 (1022)

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR SEKOLAH BERKENAAN