5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

TINDAKAN SEGERA : PENGAMBILAN SIJIL PENYERTAAN PESERTA KSSR TAHUN 3 & CD KSSR BAHASA INGGERIS TAHUN 3
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 06 Nov 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Sukacita dimaklumkan pihak sekolah boleh mengambil sijil penyertaan peserta kursus KSSR Tahun 3 dan CD KSSR Bahasa Inggeris  dengan kadar segera selewat-lewatnya sebelum 7/11/2012(Rabu) pukul 5.00 petang di unit akademik PPD Pasir Gudang.

3.   Diminta pihak sekolah dapat bertindak segera dan menyerahkan sijil dan cd berkenaan kepada guru-guru terlibat sebelum sesi persekolahan tamat.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR