L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

adi
TINDAKAN SEGERA : PENGAMBILAN SIJIL PENYERTAAN PESERTA KSSR TAHUN 3 & CD KSSR BAHASA INGGERIS TAHUN 3
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 06 Nov 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Sukacita dimaklumkan pihak sekolah boleh mengambil sijil penyertaan peserta kursus KSSR Tahun 3 dan CD KSSR Bahasa Inggeris  dengan kadar segera selewat-lewatnya sebelum 7/11/2012(Rabu) pukul 5.00 petang di unit akademik PPD Pasir Gudang.

3.   Diminta pihak sekolah dapat bertindak segera dan menyerahkan sijil dan cd berkenaan kepada guru-guru terlibat sebelum sesi persekolahan tamat.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR