LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

JBA1013
don
imran
JBA1131
TINDAKAN SEGERA : PENGAMBILAN SIJIL PENYERTAAN PESERTA KSSR TAHUN 3 & CD KSSR BAHASA INGGERIS TAHUN 3
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 06 Nov 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Sukacita dimaklumkan pihak sekolah boleh mengambil sijil penyertaan peserta kursus KSSR Tahun 3 dan CD KSSR Bahasa Inggeris  dengan kadar segera selewat-lewatnya sebelum 7/11/2012(Rabu) pukul 5.00 petang di unit akademik PPD Pasir Gudang.

3.   Diminta pihak sekolah dapat bertindak segera dan menyerahkan sijil dan cd berkenaan kepada guru-guru terlibat sebelum sesi persekolahan tamat.

Sekian terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR