5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

RALAT: PANDUAN TAKLIMAT CAMBRIDGE PLACEMENT TEST (CPT) OLEH GPK PENTADBIRAN KEPADA GURU-GURU BI SEKOLAH RENDAH DAN SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 29 Jun 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk

2.  Disertakan Panduan Taklimat CPT Oleh GPK Pentadbiran kepada Guru-Guru BI terkini. Sebarang maklumat terkini mengenai pelaksanaan CPT, sila rujuk Portal Rasmi PPD Pasir Gudang.

3.  Sila hubungi Encik Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284 untuk sebarang pertanyaan.

Sekian terima kasih.

PANDUAN TAKLIMAT CPT OLEH GPK PENTADBIRAN KEPADA GURU-GURU BI TERKINI (851)

Tindakan : PENGETUA/ GURU BESAR/GPK PENTADBIRAN/GURU ICT