L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

RALAT: PANDUAN TAKLIMAT CAMBRIDGE PLACEMENT TEST (CPT) OLEH GPK PENTADBIRAN KEPADA GURU-GURU BI SEKOLAH RENDAH DAN SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 29 Jun 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk

2.  Disertakan Panduan Taklimat CPT Oleh GPK Pentadbiran kepada Guru-Guru BI terkini. Sebarang maklumat terkini mengenai pelaksanaan CPT, sila rujuk Portal Rasmi PPD Pasir Gudang.

3.  Sila hubungi Encik Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren) di talian 016-7758284 untuk sebarang pertanyaan.

Sekian terima kasih.

PANDUAN TAKLIMAT CPT OLEH GPK PENTADBIRAN KEPADA GURU-GURU BI TERKINI (839)

Tindakan : PENGETUA/ GURU BESAR/GPK PENTADBIRAN/GURU ICT