En. Hashim Bin Zainal ,
Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

PANDUAN PENGURUSAN PANITIA BAHASA INGGERIS 2012
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 13 Mar 2012

Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas

2.   Bersama-sama ini disertakan surat makluman dan panduan pengurusan panitia Bahasa Inggeris 2012  untuk tindakan tuan.

3.    Sila hubungi En. Shanmuganathan A/L Suppiah (012-7308936) , Ketua Penolong Pengarah Bahasa Inggeris. En. Baharudin Ishak (019-2359918)  Penolong PPD Bahasa atau En. Kumaran A/L Apala Naidu (016-7758284) Penolong PPD Bahasa Inggeris ( Ren)  untuk sebarang pertanyaan.

Sekian terima kasih.

Surat makluman dan Panduan Pengurusan Panitia Bahasa Inggeris 2012 (2246)

Tindakan : Semua Pengetua/ Guru Besar / Ketua Panitia Bahasa Inggeris