Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

PERLANTIKAN FASILITATOR / PENCERAMAH / URUSETIA ENGLISH IN CAMP 2013
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 26 Sep 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa perkhemahan tersebut di atas akan dilaksanakan mengikut ketetapan berikut :-

Tarikh : 27 hingga 28 September 2013
    Pendaftaran : 2.45 Petang (27 September 2013)
    Tempat : SK Kota Masai 2

3. Mohon kerjasama tuan/puan untuk membenarkan guru seperti lampiran terlibat dalam perkhemahan ini. Satu taklimat berkaitan perkhemahan ini juga akan dilaksanakan mengikut ketetapan berikut : -

Tarikh : 27 September 2013
   Masa : 11.00 Pagi (27 September 2013)
   Tempat : Kantin SK Kota Masai 2

4. Disertakan surat lantikan dan borang tunturan. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Baharudin Bin Ishak, Pen. PPD Bahasa di talian 019-2359918, Encik Kumaran A/L Apala Naidu, Pen PPD Bahasa Inggeris Rendah di talian 016-7758284 atau Pn Rokiah Ahmad, Penyelaras English Camp di talian 019-7756715.

Sekian, Terima Kasih.

SURAT PERLANTIKAN URUSETIA ENGLISH IN CAMP 2013 DAN SENARAI (522)
BORANG TNT (223)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH BERKENAAN