Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

zarina
irwan
mohdhafidz
don
kamisah
LAPORAN ULBS BAHASA INGGERIS SPM 2011
oleh : ,
pada 27 Jun 2011

Pengetua,

Sekolah Menengah Kerajaan dan Swasta,

Daerah Pasir Gudang.

( u.p. : Ketua Pentaksir Sekolah )

Assalammualaikum, Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia.

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

1. Sehubungan itu, semua sekolah menengah  kerajaan dan swasta adalah diminta untuk menyiapkan laporan ULBS Bahasa Inggeris bagi SPM 2011, dengan menggunakan format pelaporan yang disertakan.

2. Semua pelaporan yang telah siap diisi hendaklah dihantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan. PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 15 Julai 2011.

3. Sebarang pertanyaan sila hubungi terus Ketua Pentaksir Kawasan, Cik Hajah Rashidah binti Shafie , SMK Taman Mount Austin di talian 016-7630505.

Sekian, untuk makluman dan tindakan tuan/puan. Terima kasih.

Format Pelaporan UBLS BI 2011 (801)

Tindakan : KETUA PENTAKSIR SEKOLAH(SEKOLAH MENENGAH KERAJAAN DAN SWASTA)