ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

LAPORAN ULBS BAHASA INGGERIS SPM 2011
oleh : ,
pada 27 Jun 2011

Pengetua,

Sekolah Menengah Kerajaan dan Swasta,

Daerah Pasir Gudang.

( u.p. : Ketua Pentaksir Sekolah )

Assalammualaikum, Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia.

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

1. Sehubungan itu, semua sekolah menengah  kerajaan dan swasta adalah diminta untuk menyiapkan laporan ULBS Bahasa Inggeris bagi SPM 2011, dengan menggunakan format pelaporan yang disertakan.

2. Semua pelaporan yang telah siap diisi hendaklah dihantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan. PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 15 Julai 2011.

3. Sebarang pertanyaan sila hubungi terus Ketua Pentaksir Kawasan, Cik Hajah Rashidah binti Shafie , SMK Taman Mount Austin di talian 016-7630505.

Sekian, untuk makluman dan tindakan tuan/puan. Terima kasih.

Format Pelaporan UBLS BI 2011 (1236)

Tindakan : KETUA PENTAKSIR SEKOLAH(SEKOLAH MENENGAH KERAJAAN DAN SWASTA)