Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

JBA1015
LAPORAN ULBS BAHASA INGGERIS SPM 2011
oleh : ,
pada 27 Jun 2011

Pengetua,

Sekolah Menengah Kerajaan dan Swasta,

Daerah Pasir Gudang.

( u.p. : Ketua Pentaksir Sekolah )

Assalammualaikum, Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia.

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

1. Sehubungan itu, semua sekolah menengah  kerajaan dan swasta adalah diminta untuk menyiapkan laporan ULBS Bahasa Inggeris bagi SPM 2011, dengan menggunakan format pelaporan yang disertakan.

2. Semua pelaporan yang telah siap diisi hendaklah dihantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan. PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 15 Julai 2011.

3. Sebarang pertanyaan sila hubungi terus Ketua Pentaksir Kawasan, Cik Hajah Rashidah binti Shafie , SMK Taman Mount Austin di talian 016-7630505.

Sekian, untuk makluman dan tindakan tuan/puan. Terima kasih.

Format Pelaporan UBLS BI 2011 (800)

Tindakan : KETUA PENTAKSIR SEKOLAH(SEKOLAH MENENGAH KERAJAAN DAN SWASTA)