Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Arwah Hjh Noorani Binti Ismail [Penolong PPD BM (Men)] yang telah kembali ke Rahmatullah jam 4 ptg pada 27 Ogos 2017(Ahad). Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman dan dipermudahkan segala urusan keluarga beliau."

PENARAFAN BILIK OPERASI PENTAKSIRAN (BOP)
oleh : ,
pada 19 Apr 2012

Assalamualaikum Salam Sejahtera Salam 1Malaysia

Semua Pengetua dan Guru Besar,

Sekolah Menengah dan Rendah,

Daerah Pasir Gudang.

( u.p.: PK Pentadbiran dan SU Peperiksaan )

Tuan,

Penarafan Bilik Operasi Pentaksiran (BOP) 2012

Sukacita diingatkan bahawa surat JPNJ/SPP(35)/600-6/4/1 Jld 2(98) bertarikh 20 Februari 2012 tentang perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan itu, pihak sekolah diminta membuat pemantauan kendiri terhadap Bilik Operasi Pentaksiran di peringkat sekolah.

3. Sila gunakan Instrumen Penarafan BOP/SPP/JPNJ1 yang telah ditetapkan oleh Sektor Penilian dan Peperiksaan, Jabatan Pelajaran Johor yang disertakan bersama-sama makluman ini.

4. Instrumen pemantauan dan penilaian yang telah siap dilengkapkan hendaklah dihantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan, Pejabat Pelajaran Pasir Gudang pada atau sebelum 24 April 2012.

5. Bagi sekolah-sekolah yang telah menghantar instrumen yang tersebut di atas diucapkan terima kasih.

Sekian untuk makluman dan tindakan segera pihak tuan.

Terima kasih.

Panduan dan Instrumen Penarafan BOP 2012 (1492)
Surat JPNJ/SPP (474)

Tindakan : PENOLONG KANAN PENTADBIRAN DAN SU PEPERIKSAAN