Warga Pendidik Daerah Pasir Gudang ,
Pasir Gudang

"Tahniah di atas semua kejayaan Daerah Pasir Gudang khasnya pencapaian akademik yang melonjak naik bagi tahun 2014"

mdshar
hashim
noora
PENARAFAN BILIK OPERASI PENTAKSIRAN (BOP)
oleh : ,
pada 19 Apr 2012

Assalamualaikum Salam Sejahtera Salam 1Malaysia

Semua Pengetua dan Guru Besar,

Sekolah Menengah dan Rendah,

Daerah Pasir Gudang.

( u.p.: PK Pentadbiran dan SU Peperiksaan )

Tuan,

Penarafan Bilik Operasi Pentaksiran (BOP) 2012

Sukacita diingatkan bahawa surat JPNJ/SPP(35)/600-6/4/1 Jld 2(98) bertarikh 20 Februari 2012 tentang perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan itu, pihak sekolah diminta membuat pemantauan kendiri terhadap Bilik Operasi Pentaksiran di peringkat sekolah.

3. Sila gunakan Instrumen Penarafan BOP/SPP/JPNJ1 yang telah ditetapkan oleh Sektor Penilian dan Peperiksaan, Jabatan Pelajaran Johor yang disertakan bersama-sama makluman ini.

4. Instrumen pemantauan dan penilaian yang telah siap dilengkapkan hendaklah dihantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan, Pejabat Pelajaran Pasir Gudang pada atau sebelum 24 April 2012.

5. Bagi sekolah-sekolah yang telah menghantar instrumen yang tersebut di atas diucapkan terima kasih.

Sekian untuk makluman dan tindakan segera pihak tuan.

Terima kasih.

Panduan dan Instrumen Penarafan BOP 2012 (1424)
Surat JPNJ/SPP (450)

Tindakan : PENOLONG KANAN PENTADBIRAN DAN SU PEPERIKSAAN