Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

MESYUARAT GIMIK PERASMIAN SAMBUTAN PERAYAAN HARI GURU TAHUN 2013
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 22 Apr 2013

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.     Sukacita dimaklumkan bahawa mesyuarat tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh     :   22 April 2013

Masa       :   2.30 hingga 5.00 petang

Tempat   :   Bilik Mesyuarat, SMK Kota Masai 2

3.     Sehubungan dengan itu, mohon jasa baik tuan untuk membenarkan Ahli Jawatankuasa Gimik Perasmian Hari Guru seperti di lampiran untuk hadir ke bengkel tersebut. Kerjasama daripada pihak tuan amat dihargai. Untuk sebarang pertanyaan mengenai perkara di atas sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian 013-9740002.

Sekian terima kasih.

AHLI JAWATAN KUASA GIMIK PERASMIAN HARI GURU

1. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar (SMK Taman Megah Ria)

2. Norihan Binti Zainuddin (SMK Permas Jaya)