FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

PENGEMASKINIAN DATA E-OPERASI SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 15 Jul 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Untuk makluman, semua Sekolah Menengah diminta untuk mengemaskini semua data guru, Anggota Kumpuan Pelaksana (AKP), kelas, enrolmen dan penawaran subjek elektif bermula 15 Julai sehingga 31 Julai 2013. Selain itu, semua guru dan AKP perlu menggunakan ID masing-masing untuk membuat pengesahan sebelum semua maklumat disahkan oleh Pengetua. Sila rujuk lampiran untuk maklumat lanjut.

3.    Bersama ini dipanjangkan Surat dari BPSH, Kementerian Pelajaran Malaysia yang bertarikh 11 Julai 2013 untuk makluman dan tindakan lanjut. Diharapkan semua sekolah dapat mematuhi proses kerja dan tarikh dalam lampiran 4(rujuk lampiran).

4.    Sebarang pertanyaan dan permasalahan, sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian [013-9740002]. Terima kasih diucapkan kepada  Pen. Kanan Pentadbiran dan Guru Data yang telah banyak memberi kerjasama.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

Surat dan Lampiran Pengemaskinian Data E-Operasi Julai 2013 (377)

Tindakan : GPK PENTADBIRAN DAN GURU DATA SEKOLAH MENENGAH