Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PENGEMASKINIAN DATA E-OPERASI SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 15 Jul 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Untuk makluman, semua Sekolah Menengah diminta untuk mengemaskini semua data guru, Anggota Kumpuan Pelaksana (AKP), kelas, enrolmen dan penawaran subjek elektif bermula 15 Julai sehingga 31 Julai 2013. Selain itu, semua guru dan AKP perlu menggunakan ID masing-masing untuk membuat pengesahan sebelum semua maklumat disahkan oleh Pengetua. Sila rujuk lampiran untuk maklumat lanjut.

3.    Bersama ini dipanjangkan Surat dari BPSH, Kementerian Pelajaran Malaysia yang bertarikh 11 Julai 2013 untuk makluman dan tindakan lanjut. Diharapkan semua sekolah dapat mematuhi proses kerja dan tarikh dalam lampiran 4(rujuk lampiran).

4.    Sebarang pertanyaan dan permasalahan, sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian [013-9740002]. Terima kasih diucapkan kepada  Pen. Kanan Pentadbiran dan Guru Data yang telah banyak memberi kerjasama.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

Surat dan Lampiran Pengemaskinian Data E-Operasi Julai 2013 (363)

Tindakan : GPK PENTADBIRAN DAN GURU DATA SEKOLAH MENENGAH