Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

PENGEMASKINIAN DATA E-OPERASI SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 15 Jul 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Untuk makluman, semua Sekolah Menengah diminta untuk mengemaskini semua data guru, Anggota Kumpuan Pelaksana (AKP), kelas, enrolmen dan penawaran subjek elektif bermula 15 Julai sehingga 31 Julai 2013. Selain itu, semua guru dan AKP perlu menggunakan ID masing-masing untuk membuat pengesahan sebelum semua maklumat disahkan oleh Pengetua. Sila rujuk lampiran untuk maklumat lanjut.

3.    Bersama ini dipanjangkan Surat dari BPSH, Kementerian Pelajaran Malaysia yang bertarikh 11 Julai 2013 untuk makluman dan tindakan lanjut. Diharapkan semua sekolah dapat mematuhi proses kerja dan tarikh dalam lampiran 4(rujuk lampiran).

4.    Sebarang pertanyaan dan permasalahan, sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian [013-9740002]. Terima kasih diucapkan kepada  Pen. Kanan Pentadbiran dan Guru Data yang telah banyak memberi kerjasama.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

Surat dan Lampiran Pengemaskinian Data E-Operasi Julai 2013 (364)

Tindakan : GPK PENTADBIRAN DAN GURU DATA SEKOLAH MENENGAH