Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PENGEMASKINIAN DATA E-OPERASI SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 15 Jul 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Untuk makluman, semua Sekolah Menengah diminta untuk mengemaskini semua data guru, Anggota Kumpuan Pelaksana (AKP), kelas, enrolmen dan penawaran subjek elektif bermula 15 Julai sehingga 31 Julai 2013. Selain itu, semua guru dan AKP perlu menggunakan ID masing-masing untuk membuat pengesahan sebelum semua maklumat disahkan oleh Pengetua. Sila rujuk lampiran untuk maklumat lanjut.

3.    Bersama ini dipanjangkan Surat dari BPSH, Kementerian Pelajaran Malaysia yang bertarikh 11 Julai 2013 untuk makluman dan tindakan lanjut. Diharapkan semua sekolah dapat mematuhi proses kerja dan tarikh dalam lampiran 4(rujuk lampiran).

4.    Sebarang pertanyaan dan permasalahan, sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian [013-9740002]. Terima kasih diucapkan kepada  Pen. Kanan Pentadbiran dan Guru Data yang telah banyak memberi kerjasama.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

Surat dan Lampiran Pengemaskinian Data E-Operasi Julai 2013 (255)

Tindakan : GPK PENTADBIRAN DAN GURU DATA SEKOLAH MENENGAH