ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

hasbullah
fazlin
JBA1131
asnorhisham
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 17 Jul 2017

SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG

Tuan,

Dengan segala hormatnya, merujuk perkara di atas.

2.Bersama-sama ini disertakan surat JPA1006.KOKO/700-3/3/1 (  ) bertarikh 16 Julai 2017 yang menerangkan maksud perkara di atas.

3. Sehubungan dengan itu, pegawai pihak tuan juga perlu merujuk kepada Minit Mesyuarat Penyelarasan Kursus Manik kayu Pengenalan 2017 untuk maklumat lanjut berkaitan program tersebut.

4.Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Puan Hajah Suhaila bt Bakit (Penolong PPD Kokurikulum) ditalian  019-3689940 atau Encik Ahmad Imran bin Md Isa (Penyelia Kokurikulum) ditalian 019-7017252 atau Puan Rodziah binti Mohd Noor (Setiausaha Pengakap Daerah Pasir Gudang) melalui talian 016-7345290.

Sekian, terima kasih.

SEHATI SEJIWA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA

KEBENARAN MENGIKUTI KURSUS KEPIMPINAN MANIKAYU PENGENALAN PASUKAN LATIHAN DAERAH PASIR GUDANG. (272)